Vlekkenservice

Gemiddelde leestijd: < 1

Vlekkenservice

Wanneer u bij ons uw meubels laat reinigen én impregneren, dan kunt u gebruik maken van onze vlekkenservice. U kunt hiermee een jaar gratis gebruik maken van onze top-service!
Stel dat u een lastig te verwijderen vlek heeft. U schakelt ons dan zo snel mogelijk in. Een van onze deskundige medewerkers komt bij u langs en verwijdert voor u de vlek. U betaalt geen kosten voor deze reiniging. Dat is service met een grote S!
 

Vlekbehandeling, vakwerk!

Niet iedere vlek is hetzelfde. Wijn (met name rode) geeft vaak een lastig te verwijderen vlek. Dit komt vooral door de natuurlijke kleurstoffen in de wijn. Melk daarentegen geeft iets makkelijker te verwijderen vlekken, maar kan weer vreselijk gaan stinken als de vlek niet op een goede manier is verwijderd. En hoe langer u vaak wacht, hoe moeilijker het wordt om een vlek te verwijderen. Daarnaast bestaat het gevaar dat u de vlek erger maakt door reinigingsmiddelen of methoden toe te passen, die eigenlijk voor de bewuste vlek niet bedoeld zijn. In onze praktijk komen we dit soort ongelukken maar al te vaak tegen. Dit is niet alleen onnodig, maar ook zonde van uw mooie meubels of vloerbedekking.
 

Onze ervaring, uw plezier

Door onze jarenlange ervaring met vlekverwijdering weten wij als geen ander hoe u het beste met vlekken om kunt gaan. Daarnaast hebben wij regelmatig contact met onze toeleveranciers. Deze bedrijven zijn constant op zoek naar middelen, om vlekken op een zo goed mogelijke manier te behandelen. En uiteindelijk plukt u daar de vruchten van. Want met deze kennis kunnen wij u optimaal van advies voorzien. Advies waar u iets aan heeft!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.