Matras Reinigen - vraag vandaag nog een prijsopgave

Matras reinigen

matrasreiniging

Matras reinigen

Uw matras wordt iedere nacht blootgesteld aan transpiratievocht. Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld 0,5 tot 1 liter transpiratievocht per nacht kwijt raken! Dit vocht en de warmte van ons lichaam is een vruchtbare omgeving voor de huisstofmijt: in geen enkel meubelstuk zit zoveel huisstofmijt als in een matras! En dan is het opmerkelijk dat het reinigen van een matras maar zelden of nooit gebeurt. Of toch niet: want een matras reinigen is namelijk een lastige klus.

matras reinigenWij staan voor u klaar!

Zonder professionele reinigingsapparatuur is het reinigen van een matras eigenlijk een ondoenlijke opgave. Natuurlijk kunt u regelmatig de stofzuiger gebruiken. Het effect is echter vooral oppervlakkig en zorgt er vaak alleen maar voor dat de huisstofmijt zich concentreert in de toplaag van uw matras. Voor échte dieptereiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze krachtige Vapor reiniging techniek laten we huisstofmijt (waarvan de uitwerpselen voor allergische reacties kunnen zorgen) en ander vuil, als sneeuw voor de zon uit uw matras verdwijnen.

Regelmaat zorgt voor reinheid

Door uw matras 1 tot 2 keer per jaar te laten reinigen, slaapt u een stuk lekkerder. Na het reinigen van uw matras ruikt het weer schoon en fris en weet u dat de huisstofmijt weer voor een tijd verdwenen is. Dus voordat u uw oude matras weggooit vanwege vlekken of een nare geur: weet dat er een alternatief is! Onze deskundige reinigingsspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte manier om uw matras te reinigen.

Levensduur verlengend

U denkt misschien dat uw matras aan vervanging toe is als de vlekken die veroorzaakt worden door transpiratievocht, het matras ontsieren. Ook wanneer de matras nare geuren verspreidt, denkt u dat het kopen van een nieuwe matras de oplossing is. Maar niets is minder waar! Een matras is pas aan vervanging toe als deze kuilen gaat vertonen en geen steun meer biedt tijdens het slapen. In alle andere gevallen kunt u uw matras nieuw leven inblazen door hem door ons te laten reinigen.

Heeft u 1 minuut?

Want zo lang kost het invullen van ons offerteaanvraag formulier. En als u deze vandaag verzendt krijgt u ook vandaag nog een vrijblijvende prijsopgaaf voor het reinigen van uw matras. Wij zien u graag als onze volgende tevreden klant.

Menu