Ontgeuren

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Ontgeuren

Er zijn zo van die dingen waar je niet blij van wordt…: uw kater sproeit over de bank, baby-lief plast over uw bankstel, of u heeft een tweedehands fauteuil gekocht en bij thuiskomst stinkt deze naar de nicotine of rook. En op urine-, nicotine- of andere vieze geuren zit natuurlijk ook niemand te wachten. De ongewenste geuren zijn vaak hardnekkig en verdwijnen zelfs niet als u de meubelstukken een tijdje buiten laat staan. Ontgeuren is moeilijk! Er zijn talloze middeltjes te koop die vaak de ongewenste geur, letterlijk, verbloemen. Maar vaak ontstaat er dan een mix van geuren die ook niet aangenaam ruikt. Of het effect van ontgeuren is slechts tijdelijk waardoor de ergernis blijft bestaan.

Enzymen

Wij kunnen voor u de geur verwijderen door een professionele reiniging uit te voeren. Ontgeuren is de remedie! Zeer innovatief en grondig is onze nieuwe behandeling met speciale enzymen. Deze enzymen breken de geurmoleculen in uw meubels af. De geurmoleculen zijn de deeltjes die u ruikt. Binnen enkele dagen is de vieze geur nagenoeg verdwenen. Met als resultaat dat uw bankstel, uw bank of uw fauteuil weer schoon en heerlijk fris ruikt! Dit effect is blijvend, uiteraard zolang er geen nieuwe ongelukken gebeuren. Deze natuurlijke ontgeuringsmethode is niet belastend voor het milieu en draagt bij aan een schoner woonklimaat.

Ontgeuren met ozon

Voor het ontgeuren kunnen wij ook gebruik maken van ozon. Ozon is een onvast gas met disinfecterende eigenschappen. Na de behandeling verandert het ozongas weer in zuurstof.
Wanneer ozon in contact komt met substanties die de oorzaak zijn van nare geuren of allergieén. Vindt er een reactie plaats die ervoor zorgt dat de verontreiniging geneutraliseerd wordt. Nare geuren worden dan ook niet gemaskeert maar werkelijk verwijderd.

Actie!

Niemand vindt het fijn om op een onfrisse stoel te zitten. En niemand vindt het prettig om visite te ontvangen op een vies ruikende bank. Waarom ergert u zich nog langer aan vieze luchtjes? De methode van ontgeuren die we gebruiken is ook prima geschikt voor matrassen, tapijt en vloerbedekking.
Laat uw meubelstukken ontgeuren, weer fris ruiken en vraag snel een prijsopgaaf. Als u vandaag het aanvraagformulier voor een prijsopgaaf invult krijgt u ook vandaag nog antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *