Karpet reinigen of ontgeuren. Vraag nu een vrijblijvende offerte.

Karpet reinigen

Karpet reinigen

U kocht uw karpet ooit als pronkstuk voor uw kamer: een blikvanger die sfeer toevoegt aan uw interieur. Maar de tand des tijds laat uw karpet niet ongemoeid: vuil, vet, wijn, etensresten en stof kunnen de eens zo mooie kleur(en) aantasten. Een karpet reinigen is een vak apart. Wij verstaan dat vak als geen ander. Of het nu gaat om een karpet, een berber, een pers of een supermodern vloerkleed: wij beschikken over de juiste reinigingsmethode.

Als nieuw!

Net als vloerbedekking hebben karpetten het zwaar te verduren. Schoenen, vuil, gemorste etensresten, omgegooide drankjes…, allemaal lastig schoon te maken. Dit vuil hoopt zich op tussen de polen en de basis van het karpet. Als u hier vervolgens weer overheen loopt, worden de vezels blootgesteld aan dubbele slijtage. En dat is wat we met het reinigen van uw tapijt mede voorkomen! Ook kunnen we met een speciale reinigingstechniek nare geurtjes uit uw karpet verwijderen. Het resultaat is een totaal vernieuwd karpet.

Schoon of SCHOON?

Een karpet reinigen is specialistisch werk. De delicate vezels zijn vaak met natuurlijke kleurpigmenten geverfd. De middeltjes uit uw keukenkastje kunnen deze kleuren makkelijk aantasten. Daarom gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit schoonmaakmethoden om uw karpet te reinigen. Stofmijt, meeldauw en bacteriën hebben geen schijn van kans meer en uw karpet ruikt weer zo fris als nieuw.

Er zijn veel manieren om een karpet te reinigen maar uit ervaring is onze methode toch wel het succesvolst gebleken.

Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde trilmachine. Wordt zonder gevaar op schade voor uw vloerkleed al het losse vuil eerst verwijderd.  Dit proces duurt al gauw enkele uren tot een dag. Afhankelijk van de hoeveelheid los vuil in uw karpet.

Nu wordt het karpet speciaal behandeld om vlekken te verwijderen. Waarna het karpet een dag lang geweekt wordt in een speciaal week bad.  Uw karpet wordt een dag later enkele uren lang gespoeld met schoon water.  Zodat al het vuil en residu van reinigngsmiddelen wordt verwijderd. U hoeft nu niet meer bang  te wezen dat uw karpet weer snel vervuild.

Nu is het tijd om het karpet te drogen. Dit gebeurt in een gigantische centrifuge. Waar zeker 90% van het water wordt verwijderd.  Het karpet is nu nagenoeg droog en wordt vervolgens in een droogkamer gehangen. Wanneer het karpet is goedgekeurd door onze controledienst. Wordt het karpet netjes verpakt en is klaar om bij u te worden teruggebracht.

karpet reinigenGarantie op karpet reinigen

Karpet reinigen is een van onze specialiteiten. Wij zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers optimaal geschoold zijn. Ook staan wij in direct contact met onze leveranciers. Hierdoor blijven we op de hoogte van de meest geavanceerde reinigingstechnieken. Onze klanten zijn tevreden klanten, en daar doen we het voor. Wij hebben dan ook nagenoeg geen ontevreden klanten. Uw karpet is bij ons in goede en betrouwbare handen.

Offerte aanvraag karpet reinigen?

Wanneer u nu geheel vrijblijvend een offerteaanvraag invult, dan krijgt u vandaag nog een prijsopgaaf van ons terug. Het kost u maar een minuutje en u weet snel hoe voordelig wij uw karpet reinigen! Hieronder kunt u het offerte formulier invullen.

 

Meer informatie over een karpet laten reinigen

Onze nieuwe site karpet laten reiniging

Menu