Droogreiniging

Gemiddelde leestijd: < 1

Droogreiniging

Met onze exclusieve droogreiniging borstelen wij een speciaal poeder in het te reinigen oppervlak. Dit speciale poeder dringt diep door in de vezels van uw tapijt of karpet. De werking van dit poeder zorgt voor een stevige binding aan het vuil. Vervolgens zuigen we dit poeder, inclusief vuil, uit de vezels met een zeer krachtige stofzuiger. Het voordeel van deze reinigingsmethode is dat er bijna geen water aan te pas komt. De kleur blijft onaangetast en het kleed kan tijdens reiniging zonder probleem op een houten vloer blijven liggen. Deze methode is alleen geschikt voor licht vervuilde tapijten.
 

Speciale werking

Het door ons gebruikte speciale poeder bestaat eigenlijk uit minuscule sponsjes van polyurethaan of biologisch afbreekbare cellulose, geïmpregneerd met reinigingsmiddel. Dit speciale poeder is hygroscopisch, oftewel water-aantrekkend. Door dit poeder heel licht vochtig te maken klontert het samen. Hierdoor wordt het vuil geabsorbeerd waardoor het makkelijk opgezogen kan worden. Met deze methode is zand goed te verwijderen en wordt met name een goed resultaat behaald op minder zwaar vervuilde oppervlakken.
 

Twijfels? Vraag het ons!

Wanneer u twijfelt of deze reiniging voor uw vloerbedekking geschikt is, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en adviseren u graag over de beste behandeling voor de reiniging van uw tapijt, vloerkleed of karpet. Onze deskundige medewerkers hebben altijd een oplossing voor uw reinigingsprobleem. Als u vandaag nog een vrijblijvende offerteaanvraag indient, krijgt u direct een antwoord van ons.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *