Meubels Reinigen - vraag direct een Gratis offerte aan

Meubels reinigen

Meubelreiniging

Meubels reinigen

Welkom bij Meubel & Tapijtreiniging Nederland! Zoals onze naam al doet vermoeden: wij hebben ons gespecialiseerd in meubels reinigen en tapijt reinigen. Of het nu gaat om een bank reinigen, hoekbank, een stoel, een fauteuil of een bankstel: meubels reinigen is óns specialisme. Maar ook voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking hebben wij altijd een pasklare aanbieding. Onze medewerkers zijn degelijk opgeleid en ware professionals. Zij adviseren u graag hoe uw meubels of tapijt het best zijn te reinigen.

Meubels reinigen, omdat het kan!

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen en hebben vaak heel wat te verduren. Vet, stof, etensresten, gemorste vloeistoffen en andere ongelukken op uw meubels zijn vaak lastig te reinigen. En bij het eerste vlekje denkt u nog: ‘ach het is maar een vlekje’. Maar al gauw zien uw meubels er niet meer uit zoals u ze kocht. En dat is zonde. Helemaal als u weet dat wij voor het reinigen van uw meubels de oplossing hebben!

Voordelen voor u

Als wij uw meubels reinigen, dan doen wij dat met de grootste zorg. De keuze is eigenlijk vrij simpel als uw meubels verontreinigd zijn: nieuwe kopen of reinigen. En natuurlijk is reinigen een stuk goedkoper. Maar meubels reinigen is niet alleen voordelig. Onze professionele reiniging van uw meubels geeft nog meer voordelen:
– We verlengen de levensduur van uw meubels aanzienlijk
– We voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen

meubels reinigenProfessioneel en grondig

Uw meubels laten reinigen doen wij alleen met de allerbeste reinigingmethodes. De laatste, innovatieve oplossingen zetten we hiervoor in. De ‘koolzuurmethode’ of de ‘diepte reinigingsmethode’ zijn zeer geschikt voor het reinigen van meubels met ernstige vervuilingen. Maar meubels reinigen is maatwerk. Niet iedere stof is gebaat bij dezelfde reinigingsmethode. Daarom gaat zelf reinigen met huishoudmiddeltjes ook vaak mis. Onze deskundigen onderzoeken voor u altijd eerst welke methode het beste resultaat oplevert.

Meubels reinigen? Doen!

Een ding is zeker: meubels reinigen heeft een fantastisch resultaat. Na de behandeling zijn uw meubels weer schoon en fris en kunt u weer lang van ze genieten. En door de bestrijding van huisstofmijt en schimmels verbeteren we ook nog eens uw leefklimaat. Laat u uw meubels door ons ook nog impregneren, dan wordt het genieten nog eens extra versterkt: het verwijderen van vuil gaat dan nog gemakkelijker! Vult u daarom nu, geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in. U krijgt vandaag nog een prijsopgave van ons terug.

Meer informatie vind over meubels laten reinigen

Onze nieuwe site meubels laten reinigen 

Menu