Trap Reinigen. - U ontvangt vandaag nog een prijsopgave

Trap reinigen

Trap reinigen

Een trap reinigen is nog lastiger dan een tapijt reinigen. Net als bij tapijt reinigen is het lastig om met middeltjes uit de supermarkt het gewenste resultaat te bereiken. De vele treden van een trap vereenvoudigen het reinigen ook niet: hoekjes en rondingen zijn vaak lastig schoon te maken.

trap reinigenWij hebben de oplossing!

We hebben jarenlange ervaring met het reinigen van trappen. Daarom kennen wij de beste methodes en reinigen we uw trap met de nieuwste technieken. Of het nu om een draaitrap, een open trap, een traploper of vaste bekleding gaat: we hebben voor u de beste reinigingsapparatuur en reinigingsmiddelen in huis.
Naast het toepassen van bijvoorbeeld dieptereiniging of koolzuurreiniging, kunnen we ook uw trap ontdoen van vieze geuren. Deze behandeling verwijdert bijvoorbeeld kattenurinegeur of de muffe geur die duidt op schimmels.

Intensief gebruik vraagt intensieve reiniging

De bekleding van uw trap heeft het misschien het zwaarst te verduren van alle vloerbedekking in huis. Het is vaak het eerste contact met uw schoenen als u van buiten komt. En het lopen op de trap is intensiever, dan lopen op een vlakke vloer. Hierdoor wordt vuil extra diep in de vezels getrapt. Snelle slijtage van uw trap is het gevolg. En dat is zonde, want het opnieuw laten bekleden van een trap is een dure grap. Daarnaast is het ontstaan van stofmijt, meeldauw en bacteriën in de bekleding van uw trap, alleen al een goede reden om uw trap te reinigen

Reinigen als alternatief

Gelukkig kunnen we een hoop ellende voorkomen door onze ultramoderne reinigingsmethoden. Onze vakkundige medewerkers kiezen op basis van de mate van vervuiling en het materiaal van uw trapbekleding de best passende reinigingsmethode. Een trap reinigen doen we grondig en met de grootste zorg. Hierdoor kunt u langer van uw trap genieten en ruikt deze weer schoon en fris. Een trap reinigen is altijd goedkoper dan nieuwe trapbekleding kopen. Dus twijfel niet langer en laat ons u helpen om van uw vervuilde trap weer een perfect schone opgang te maken!

Een offerte is zo gemaakt

Veel van ons klanten laten hun trap al regelmatig door ons reinigen. Bent u onze volgende tevreden klant? Als u het offerteaanvraag formulier nu invult, krijgt u vandaag nog een prijsopgaaf van ons.

 

Meer informatie over een trap laten reinigen 

Onze nieuwe site trap laten reinigen

Menu