Bonnetreiniging

Gemiddelde leestijd: < 1

Bonnetreiniging

Deze bonnetreiniging wordt exclusief toegepast op tapijt. Hiervoor gebruiken we een speciale eenschijfsmachine met een katoenen pad. We bepalen eerst welke reinigingsvloeistof het beste geschikt is. Deze reinigingsvloeistof wordt gelijkmatig over het te reinigen oppervlak verdeeld. Hierna wordt het oppervlak nauwkeurig met onze eenschijfsmachine gereinigd.
 

Oppervlaktereiniging

Het betreft hier met name een reinigingsmethode die u moet zien als een “opknapbeurt”. De reinigingsmethode is vooral aan de oppervlakte van het tapijt en geschikt voor grotere ruimtes. De katoenen pad neemt al draaiende, de reinigingsvloeistof samen met het vuil op, en zorgt hiermee voor de reinigende werking. Voor het diep reinigen en het verwijderen van zand en ingelopen vuil is deze bonnetreiniging minder geschikt. Maar voor korter en dicht-geweven tapijten is dit een veelgebruikte reinigingsmethode die een mooi resultaat oplevert.
 

Advies of prijsopgaaf?

Bonnetreiniging is een van de vele reinigingsmethoden die we regelmatig toepassen. Voordat we aan de reiniging van uw tapijt beginnen, kijken we eerst welke reiniging het meest optimale resultaat geeft. We adviseren u altijd vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bonnetreiniging of welke andere vorm van reiniging ook, zijn voor ons dagelijkse kost. Heeft u vragen? Wij helpen u graag met het antwoord. En wilt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen, dan kunt u hiervoor het aanvraagformulier invullen en versturen. U krijgt dezelfde dag van ons een antwoord.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.