Dieptereiniging

Gemiddelde leestijd: < 1

Dieptereiniging

Voor dieptereiniging beschikken we over een sproei-extractie machine. Hiermee spoelen en reinigen we de vezels van tapijt en meubels. Deze reinigingsmethode is zeer goed toepasbaar bij sterk vervuilde oppervlakken. Zowel ingelopen vuil als zand zijn met dieptereiniging prima te verwijderen. Wel is door de toepassing van meer water bij de reiniging, de droogtijd van uw tapijt wat langer. We streven altijd naar de juiste balans: genoeg water om te reinigen, en genoeg om het tapijt binnen de kortste tijd weer te kunnen drogen.
 

Stappenplan

1.Bepaling van de juiste reinigingsvloeistof. Dit doen we aan de hand van het materiaal en de mate van vervuiling.
2.Inspuiting van reinigingsvloeistof onder hoge druk door de machine. De vloeistof dringt hiermee diep in de vezels.
3.Afzuiging door dezelfde machine van reinigingsmiddel en vuil. Dit gebeurt met grote kracht waardoor ook dieperliggend vuil wordt verwijderd.

 
Deze zeer specialistische dieptereiniging kan niet door iedereen worden uitgevoerd. Mits op de juiste manier toegepast, is dit één van de beste reinigingsmethoden die er zijn. Wel is het van belang dat er voldoende tijd is voor de droging van het tapijt. Als het tapijt niet de benodigde tijd krijgt, kunnen vlekken weer ’terugslaan’ en wordt het gewenste effect minder.
 
Vanzelfsprekend zullen onze professionele medewerkers u eerst goed adviseren. Alleen deskundige adviezen helpen u verder, en daar zijn we ons zeer van bewust. Vraagt u daarom vandaag nog een vrijblijvende prijsopgaaf aan. Dan weet u vandaag nog waar u aan toe bent!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.