Vloerkleed Reinigen - vraag direct een gratis offerte aan!

Vloerkleed Reinigen

Vloerkleed Reinigen

Een vloerkleed reinigen is een lastige klus. Zonder specialistische apparatuur kan er veel mis gaan. Met als resultaat vaak nog meer vlekken of vegen én de kans op schimmels omdat het vloerkleed te nat blijft na het reinigen.

vloerkleed reinigenIn goede handen

Bij ons is uw vloerkleed in goede handen. Wij reinigen uw vloerkleed met de nieuwste technieken en zorgen voor een stralend resultaat. Of het nu gaat om hoogpolig vloerkleed, bouclé, frisé, synthetisch of scheerwol: we reinigen uw vloerkleed met de passende methode.

Er zijn veel manieren om een vloerkleed te reinigen maar uit ervaring is onze methode toch wel het succesvolst gebleken.

Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkelde trilmachine. Wordt zonder gevaar op schade voor uw vloerkleed al het losse vuil eerst verwijderd.  Dit proces duurt al gauw enkele uren tot een dag. Afhankelijk van de hoeveelheid los vuil in uw karpet.

Nu wordt het karpet speciaal behandeld om vlekken te verwijderen. Waarna het karpet een dag lang geweekt wordt in een speciaal week bad.  Uw karpet wordt een dag later enkele uren lang gespoeld met schoon water.  Zodat al het vuil en residu van reinigngsmiddelen wordt verwijderd. U hoeft niet bang te wezen dat uw karpet weer snel vervuild.

Nu is het tijd om het karpet te drogen. Dit gebeurt in een gigantische centrifuge. Waar zeker 90% van het water wordt verwijderd.  Het karpet is nu nagenoeg droog en wordt vervolgens in een droogkamer gehangen. Wanneer het karpet is goedgekeurd door onze controledienst. Wordt het karpet netjes verpakt en is klaar om bij u te worden teruggebracht.

Vuil en gevolgen

Het vloerkleed staat iedere dag bloot aan vervuiling. U denkt daarbij aan het vuil van buiten, het vuil van ongelukjes of het vuil van huisdieren. En daarbij lopen we het vuil ook nog eens diep in de vezels. Gevolg is dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen in uw vloerkleed. En dit draagt natuurlijk niet bij aan een schoon woonklimaat. Sterker nog: veel allergiëen ontstaan door deze micro-organismen.
Ook slijt uw vloerkleed sneller doordat het vuil een schurende werking krijgt in de vezels.

Verlengde levensduur

Een regelmatige professionele reiniging verlengt de levensduur van uw vloerkleed aanzienlijk. Met een intensieve reiniging blijft uw vloerkleed mooier en gaat het langer mee omdat de vezels niet worden aangetast door het aanwezige vuil. Voordat we uw vloerkleed reinigen kijken we welke reinigingsmethode het beste resultaat oplevert. Doordat we gebruik maken van een centrifuge en droogkamer, is de kans op schimmelvorming na het reinigen van het vloerkleed nihil.

Na de behandeling

Wat een heerlijk gevoel bij thuiskomst: uw vloerkleed is weer schoon en ruikt heerlijk fris. Alsof u nieuw vloerkleed heeft gelegd, maar dan tegen een aanzienlijk lager bedrag. Want een vloerkleed reinigen is voordeliger dan u denkt. Zeker als u de verlengde levensduur van uw vloerkleed meerekent, is het reinigen van een vloerkleed een verstandige keuze voor uw portemonnee.

Vrijblijvend een prijsopgaaf?

Wilt u, net als veel van onze klanten, uw vloerkleed door ons laten reinigen? Als u vandaag nog de offerteaanvraag invult en verzendt, krijgt u vandaag nog een prijsopgaaf van ons terug!

 

Meer informatie op vloerkleed laten reinigen 

Onze nieuwe site vloerkleed laten reinigen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.