Vakkundig, snel en voordelig uw meubels en tapijten reinigen

Gemiddelde leestijd: < 1

Meubel & tapijtreiniging Nederland

Wij zijn een professioneel, snelgroeiend bedrijf en houden ons bezig met herstel, reiniging en preventief onderhoud aan meubels en vloerbedekking. We werken in heel Nederland. Onze goed opgeleide medewerkers zetten zich graag voor u in.
 

Kwaliteit voorop

Naast een zo goed mogelijk resultaat streven we constant naar optimale dienstverlening: flexibiliteit, klantvriendelijkheid, vakkundigheid, snelheid en lage prijzen. Daar staan we voor.
Onze vele particuliere- en zakelijke klanten waarderen deze kwaliteiten enorm en hiermee onderscheiden wij ons in de markt. En daar zijn we best trots op!
 

Snelheid en duidelijkheid

Op al uw vragen geven wij zo snel mogelijk antwoord. Of het nu gaat om vragen over vlekken, de mogelijkheid tot herstel van bepaalde meubels of een duidelijk offerteverzoek: u krijgt altijd snel een antwoord van ons. Het kost u slechts een minuut om geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in te dienen. Dezelfde dag nog weet u precies waar u aan toe bent. En voordat u het weet is uw bankstel, tapijt, karpet, trap of matras weer schoon en fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *