Tapijtreiniger is een vak apart. Neem een kijkje op onze website.

Tapijtreiniger is een vak apart

Tapijtreiniger is een vak apart!

Een tapijtreiniger is een vak apart. Zonder specialistische apparatuur kan er veel mis gaan. Met als resultaat vaak nog meer vlekken of vegen én de kans op schimmels omdat het tapijt te nat blijft na het reinigen.

tapijtreiniger is een vak apartIn goede handen

Bij ons (wij zijn een ervaren tapijtreiniger) is uw tapijt in goede handen. Wij reinigen uw tapijt met de nieuwste technieken en zorgen voor een stralend resultaat. Of het nu gaat om hoogpolig tapijt, bouclé, frisé, synthetisch of scheerwol: we reinigen uw tapijt met de passende methode. Voorbeelden van onze professionele tapijtreiniger methoden (afhankelijk van de mate van vervuiling en materiaal) zijn onder andere:
– Dieptereiniging
– Bonnetreiniging
– Koolzuurreiniging
– Droogreiniging
Onze ervaren en goed opgeleide tapijtreinigers geven u het beste advies en zorgen voor een optimaal resultaat bij het reinigen van uw tapijt.

Vuil en gevolgen

Het tapijt staat iedere dag bloot aan vervuiling. U denkt daarbij aan het vuil van buiten, het vuil van ongelukjes of het vuil van huisdieren. En daarbij lopen we het vuil ook nog eens diep in de vezels. Gevolg is dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen in uw tapijt. En dit draagt natuurlijk niet bij aan een schoon woonklimaat. Sterker nog: veel allergiëen ontstaan door deze micro-organismen.
Ook slijt uw tapijt sneller doordat het vuil een schurende werking krijgt in de vezels.

Verlengde levensduur

Een regelmatige professionele reiniging door een tapijtreiniger verlengt de levensduur van uw tapijt aanzienlijk. Met een intensieve reiniging blijft uw tapijt mooier en gaat het langer mee omdat de vezels niet worden aangetast door het aanwezige vuil. Een goede tapijtreiniger kijkt welke reinigingsmethode het beste resultaat oplevert, voordat uw tapijt blootgesteld wordt aan reinigingsmiddelen. Doordat we als ervaren tapijtreiniger hierbij een minimum aan water gebruiken, is de kans op schimmelvorming na het reinigen van het tapijt nihil.

Na de behandeling van de tapijtreiniger

Wat een heerlijk gevoel bij thuiskomst: uw tapijt is weer schoon en ruikt heerlijk fris. Alsof u nieuw tapijt heeft gelegd, maar dan tegen een aanzienlijk lager bedrag. Want een tapijt reinigen is voordeliger dan u denkt. Zeker als u de verlengde levensduur van uw tapijt meerekent, is het reinigen van een tapijt een verstandige keuze voor uw portemonnee.

Vrijblijvend een prijsopgaaf?

Wilt u, net als veel van ons klanten, uw tapijt door een ervaren tapijtreiniger laten reinigen? Als u vandaag nog de offerteaanvraag invult en verzend, krijgt u vandaag nog een prijsopgaaf van ons terug!
Meer informatie op tapijt reinigen 

Onze nieuwe site tapijt reinigen