Reinigen van uw Bank is goedkoper als nieuw kopen

Reinigen van uw bank

Reinigen van uw bank

Welkom bij Meubel & Tapijtreiniging Nederland! Zoals onze naam al doet vermoeden: wij hebben ons gespecialiseerd in het reinigen van uw bank en het reinigen van tapijt. Of het nu gaat om een hoekbank, een stoel, een fauteuil of een bankstel: uw bank reinigen is óns specialisme. Maar ook voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking hebben wij altijd een pasklare aanbieding. Onze medewerkers zijn degelijk opgeleid en ware professionals. Zij adviseren u graag hoe het reinigen van uw bank of tapijt het best tot zijn recht komt.

Reinigen van uw bank, omdat het kan!

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen en hebben vaak heel wat te verduren. Vet, stof, etensresten, gemorste vloeistoffen en andere ongelukken op uw meubels zijn vaak lastig te reinigen. En bij het eerste vlekje denkt u nog: ‘ach het is maar een vlekje’. Maar al gauw zien uw meubels er niet meer uit zoals u ze kocht. En dat is zonde. Helemaal als u weet dat wij voor het reinigen van uw bank de oplossing hebben!

Voordelen voor u

Het reinigen van uw bank is specialistenwerk, en dat doen wij met de grootste zorg. De keuze is eigenlijk vrij simpel als uw meubels verontreinigd zijn: nieuwe kopen of reinigen. En natuurlijk is reinigen een stuk goedkoper. Maar het reinigen van uw bank is niet alleen voordelig. Onze professionele werkwijze tijdens het reinigen van uw bank geeft nog meer voordelen:
– We verlengen de levensduur van uw meubels aanzienlijk
– We voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen

reinigen van uw bankProfessioneel en grondig

Voor het reinigen van uw bankstel passen wij alleen de allerbeste methodes toe. De laatste, innovatieve oplossingen zetten we hiervoor in. De ‘koolzuurmethode’ of de ‘diepte reinigingsmethode’ zijn zeer geschikt voor het reinigen van uw bankstel met ernstige vervuilingen. Maar het reinigen van uw bankstel is maatwerk. Niet iedere stof is gebaat bij dezelfde reinigingsmethode. Daarom gaat zelf reinigen van uw bank met huishoudmiddeltjes ook vaak mis. Onze deskundigen onderzoeken voor u altijd eerst welke methode het beste resultaat oplevert.

Reinigen van uw bank? Doen!

Een ding is zeker: het reinigen van uw bankstel geeft een fantastisch resultaat. Na de behandeling zijn uw meubels weer schoon en fris en kunt u weer lang van ze genieten. En door de bestrijding van huisstofmijt en schimmels verbeteren we ook nog eens uw leefklimaat. Laat u uw meubels door ons ook nog impregneren, dan wordt het genieten nog eens extra versterkt: het verwijderen van vuil gaat dan nog gemakkelijker! Vult u daarom nu, geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in. U krijgt vandaag nog een prijsopgave van ons terug.
Meer informatie over het reinigen van uw bankstel

Menu