Uw karpet laten reinigen - voordeliger als nieuw kopen.

Uw karpet laten reinigen

Uw karpet laten reinigen

U kocht uw karpet ooit als pronkstuk voor uw kamer: een blikvanger die sfeer toevoegt aan uw interieur. Maar de tand des tijds laat uw karpet niet ongemoeid: vuil, vet, wijn, etensresten en stof kunnen de eens zo mooie kleur(en) aantasten. Uw karpet laten reinigen vertrouwd u niet zomaar aan iedereen toe. Wij verstaan dat vak als geen ander. Of het nu gaat om een karpet, een berber, een pers of een supermodern vloerkleed: wij beschikken over de juiste reinigingsmethode.

Als nieuw!

Net als vloerbedekking hebben karpetten het zwaar te verduren. Schoenen, vuil, gemorste etensresten, omgegooide drankjes…, allemaal lastig schoon te maken. Dit vuil hoopt zich op tussen de polen en de basis van het karpet. Als u hier vervolgens weer overheen loopt, worden de vezels blootgesteld aan dubbele slijtage. Uw karpet laten reinigen is dan ook een nuttige en preventieve actie! Ook kunnen we met een speciale reinigingstechniek nare geurtjes uit uw karpet verwijderen. Het resultaat van uw karpet laten reinigen is altijd weer verbluffend.

Schoon of SCHOON?

Gaat u uw karpet laten reinigen? Dan kiest u natuurlijk voor een vakman. Een karpet reinigen is specialistisch werk. De delicate vezels zijn vaak met natuurlijke kleurpigmenten geverfd. De middeltjes uit uw keukenkastje kunnen deze kleuren makkelijk aantasten. Daarom gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit schoonmaakmethoden om uw karpet te reinigen. Wij passen bonnetreiniging, dieptereiniging of koolzuurreiniging toe als u uw karpet laat reinigen. We maken uw karpet weer als nieuw en laten deze weer stralen. Stofmijt, meeldauw en bacteriën hebben geen schijn van kans meer en uw karpet ruikt weer zo fris als nieuw.

karpet laten reinigenGarantie op uw karpet laten reinigen

Uw karpet laten reinigen door ons is een voor de hand liggende keuze: het is een van onze specialiteiten. Wij zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers optimaal geschoold zijn. Ook staan wij in direct contact met onze leveranciers. Hierdoor blijven we op de hoogte van de meest geavanceerde reinigingstechnieken. Onze klanten zijn tevreden klanten, en daar doen we het voor. Bent u over het reinigen van uw karpet onverhoopt toch niet tevreden, dan bieden wij u dezelfde dag nog een oplossing aan.

Offerte aanvraag om uw karpet te laten reinigen?

Wanneer u nu geheel vrijblijvend een offerteaanvraag invult, dan krijgt u vandaag nog een prijsopgaaf van ons terug. Het kost u maar een minuutje en u weet snel hoe voordelig u uw karpet kan laten reinigen! Hieronder kunt u het offerte formulier invullen.

 

Meer informatie op karpet reinigen 

Onze nieuwe site karpet reinigen

Menu