Bankstel schoonmaken - voordeliger als nieuw kopen.

Bankstel schoonmaken

Bankstel schoonmaken

Welkom bij Meubel & Tapijtreiniging Nederland! Zoals onze naam al doet vermoeden: wij hebben ons gespecialiseerd in meubels reinigen en tapijt reinigen. Of het nu gaat om een hoekbank, een rechte bank of een hele set: voor een bankstel schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres! Maar ook voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking hebben wij altijd een pasklare aanbieding. Onze medewerkers zijn degelijk opgeleid en ware professionals. Wilt u uw bankstel schoonmaken? Onze deskundigen adviseren u graag welke reiniging het beste tot zijn recht komt.

Bankstel schoonmaken, omdat het kan!

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen en hebben vaak heel wat te verduren. Vet, stof, etensresten, gemorste vloeistoffen en andere ongelukken op uw meubels zijn vaak lastig te reinigen. En bij het eerste vlekje denkt u nog: ‘ach het is maar een vlekje’. Maar al gauw zien uw meubels er niet meer uit zoals u ze kocht. En dat is zonde. Helemaal als u weet dat als wij uw bankstel schoonmaken, dit voordelig is en kwalitatief een hoogwaardig resultaat geeft!

Voordelen voor u

Een bank reinigen is niet voor iedereen weggelegd: wij doen dit altijd met de grootste zorg. De keuze is eigenlijk vrij simpel als uw bankstel verontreinigd is: een nieuwe kopen of reiniging. En natuurlijk is een bankstel schoonmaken een stuk goedkoper. Maar een bankstel schoonmaken is niet alleen voordelig. Als u uw bankstel door ons laat reinigen geeft dat nog meer voordelen:
– We verlengen de levensduur van uw bank aanzienlijk
– We voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen

bankstel schoonmakenProfessioneel en grondig

Een bankstel schoonmaken lukt alleen met de toepassing van de allerbeste methodes. De laatste, innovatieve oplossingen zetten we hiervoor in. De ‘koolzuurmethode’ of de ‘diepte reinigingsmethode’ zijn zeer geschikt om een bankstel te laten reinigen en die onmisbaar zijn bij ernstige vervuilingen. Maar een bankstel schoonmaken is maatwerk. Niet iedere stof is gebaat bij dezelfde reinigingsmethode. Daarom kunt u beter niet zelf met huishoudmiddeltjes aan de slag gaan: wij kunnen beter uw bankstel schoonmaken met onze professionele reinigingsmethoden. Onze deskundigen onderzoeken voor u altijd eerst welke methode het beste resultaat oplevert.
Is de vervuiling te erg dan kunnen we u ook adviseren een meubelhoes voor uw bank of stoel te nemen. U krijgt dan ook altijd een eerlijk advies over wat wel en niet mogelijk is.

Een bankstel schoonmaken? Doen!

Een ding is zeker: een bankstel laten schoonmaken geeft een fantastisch resultaat. Na de behandeling is uw bank weer schoon en fris en kunt u weer lang van uw meubel genieten. En door de bestrijding van huisstofmijt en schimmels verbeteren we ook nog eens uw leefklimaat. Laat u uw bank door ons ook nog impregneren, dan wordt het genieten nog eens extra versterkt: het verwijderen van vuil gaat dan nog gemakkelijker! Vult u daarom nu, geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in. U krijgt vandaag nog een prijsopgave van ons terug.

 

 

Meer informatie vind u op bankstel laten schoonmaken

Onze nieuwe site bankstel laten schoonmaken