Bank Reinigen -(TIP) - Vraag een gratis proefreiniging

Bank Reinigen

Bank Reinigen

Welkom bij Meubel & Tapijtreiniging Nederland! Zoals onze naam al doet vermoeden: wij hebben ons gespecialiseerd in meubels reinigen en tapijt reinigen. Of het nu gaat om een hoekbank, een rechte bank of een bankstel: bank reiniging is óns specialisme. Maar ook voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking hebben wij altijd een pasklare aanbieding. Onze medewerkers zijn degelijk opgeleid en ware professionals. Zij adviseren u graag hoe de bank reiniging het beste tot zijn recht komt.

Bank reinigen, omdat het kan!

Meubels zijn gebruiksvoorwerpen en hebben vaak heel wat te verduren. Vet, stof, etensresten, gemorste vloeistoffen en andere ongelukken. Vlekken op uw meubels zijn vaak lastig te reinigen. En bij het eerste vlekje denkt u nog: ‘ach het is maar een vlekje’. Maar al gauw zien uw meubels er niet meer uit zoals u ze kocht en dat is zonde. Helemaal als u weet dat wij voor uw bank reiniging de juiste oplossing hebben!

Voordelen voor u

Een bank reinigen is delicaat werk: wij doen dat altijd met de grootste zorg. De keuze is eigenlijk vrij simpel als uw bank verontreinigd is: nieuwe kopen of reiniging. En natuurlijk is reiniging een stuk goedkoper. Maar een bank reiniging is niet alleen voordelig. Onze professionele reiniging van uw bank geeft nog meer voordelen:
– We verlengen de levensduur van uw bank aanzienlijk
– We voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen

Professioneel en grondig

bank reinigenEen bank reinigen lukt alleen met de toepassing van de allerbeste methodes. De laatste, innovatieve oplossingen zetten we hiervoor in. De ‘koolzuurmethode’ of de ‘diepte reinigingsmethode’ zijn zeer geschikt voor een bank reiniging die nodig is bij ernstige vervuilingen. Maar een bank reinigen is maatwerk. Niet iedere stof is gebaat bij dezelfde reinigingsmethode. Daarom gaat een zelf uitgevoerde bank reiniging met huishoudmiddeltjes ook vaak mis. Onze deskundigen onderzoeken voor u altijd eerst welke methode het beste resultaat oplevert.

Bank Reiniging? Doen!

Een ding is zeker: een bank reinigen geeft een dankbaar resultaat. Na de behandeling is uw bank weer schoon en fris en kunt u weer lang van uw meubel genieten. En door de bestrijding van huisstofmijt en schimmels verbeteren we ook nog eens uw leefklimaat. Laat u uw bank door ons ook nog impregneren, dan wordt het genieten nog eens extra versterkt: het verwijderen van vuil gaat dan nog gemakkelijker! Vult u daarom nu, geheel vrijblijvend een offerteaanvraag in. U krijgt vandaag nog een prijsopgave van ons terug.

 

Meer informatie vind u op bank reiniging

Onze nieuwe site bank reiniging

Menu